Urządzenia i Akcesoria
Egg med spinat og bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porsjoner
Składniki
-
olivenolje10 g
-
bacon terninger80 g
-
spinatblader, ferske80 g
-
estragon, fersk bare blader2 - 3 kvister
-
melk30 g
-
egg, medium8
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
vann700 g
-
brød ristet6 skiver
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Start dagen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 min
Havregrøt med tomat og basilikum
Brak ocen
Havregrøt med avokado og egg
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Chiapudding med appelsin og mango
Brak ocen
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Brak ocen
Veganske frokostpølser
Brak ocen
Vegansk eggerøre
Brak ocen
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Brak ocen
Bakte bønner
Brak ocen
Hverdagsproteinshake
Brak ocen