Egg med spinat og bacon

Egg med spinat og bacon

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porsjoner

Składniki

  • olivenolje
    10 g
  • bacon terninger
    80 g
  • spinatblader, ferske
    80 g
  • estragon, fersk bare blader
    2 - 3 kvister
  • melk
    30 g
  • egg, medium
    8
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • vann
    700 g
  • brød ristet
    6 skiver

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 14.2 g
Kalorie 1101 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie