番茄烤魚佐紅蘿蔔飯

番茄烤魚佐紅蘿蔔飯

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

金平鮋魚
  • 金平鮋 切塊(約3塊)
    1600 克
  • 櫻桃番茄 ,切半
    300 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮巴西利葉
    20 克
  • 橄欖油
    100 克
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 檸檬汁
    40 克
紅蘿蔔飯
  • 橄欖油
    20 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊 (2-3公分)
    150 克
  • 新鮮巴西利葉
    10 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 洋蔥 ,切成楔形
    200 克
  • 長梗米
    300 克
  • 1 茶匙
  • 580 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1171 mg
Białko 46 g
Kalorie 2442 kJ / 584 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...