舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯

舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮巴西利 取葉
    3 枝
  • 新鮮香菜 取葉
    3 枝
  • 紅蔥頭
    25 克
  • 新鮮香艾菊 取葉
    1 枝
  • 依個人口味調整
    4 小撮
  • 胡椒粉 依個人口味調整
    4 小撮
  • 鱈魚肉片
    350 克
  • 鮮奶油
    20 克
  • 檸檬汁
    30 克
  • 馬鈴薯 ,切小塊
    800 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 717.5 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 1472 kJ / 350.3 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 34.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...