Wersje kompatybilne
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de vinagre de vino blanco
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de paprika
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de tomillo seco
- 800 - 900 g de arrachera, en 4 trozos (1 y 2.5 cm de grosor) y sin la telilla que la recubre
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 390.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Ravioles a la napolitana
50 min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Salsa chimichurri
5 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20min
Puré de papa y poro
40min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Puré de papa
50 min