Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ovos médios de casca branca, frios
- 400 g sumo de beterraba
- 1000 g água
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feijoada à brasileira
6 Std.
Ovos tingidos de amarelo
55 min
Pão doce de banana com passas sem glúten
Keine Bewertungen
Burritos Yorkshire Puddings
4 Std.
Salteado de beringela e kofu
1h 25min
Ovos tingidos de azul claro
55 min
Salada de frango com vinagrete de hortelã
1h
Menu: Limonada "Zero waste", menu completo e crumble de fruta da época
45min
Menu: Espargos, Arroz de parmesão e molho de limão; Espuma de frutos vermelhos
Keine Bewertungen
Ganso de vitela estufado
11h 30min
Arroz agulha
35 min
Moelas
7u.