Urządzenia i Akcesoria
Ovos tingidos de encarnado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 doses
Składniki
-
ovos médios de casca branca, frios6
-
sumo de beterraba400 g
-
água1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Receitas Páscoa
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Polvo da consoada
1 godz. 20 min
Ketchup de banana madura
40 min
Ponche de fruta com rum jamaicano
15 min
Ovos tingidos de verde
55 min
Ovos tingidos de laranja
55 min
Ovos tingidos de azul claro
55 min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 min
Esparguete de maçã com molho de morango
15 min
Papas de sarrabulho
1 godz. 25 min
Ovos a vapor
15 min
Smoothie "boom" matinal
10 min
Arroz de marisco
1 godz. 25 min