Urządzenia i Akcesoria
北海道浓汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 人份
Składniki
-
水 蒸煮用350 克
-
土豆 去皮,切小块(1×1厘米)200 克
-
胡萝卜 切小块(1×1厘米)100 克
-
芦笋 切小段50 克
-
300 克 玉米粒罐头玉米粒300 克
-
黄油50 克
-
洋葱 切块150 克
-
面粉30 克
-
牛奶1000 克
-
干月桂叶1 片
-
扇贝肉 切丁50 克
-
海盐1 茶匙
-
帕玛森奶酪粉30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
983 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny