Urządzenia i Akcesoria
Pan etíope (Injera)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 piezas
Składniki
-
250 g de harina de teff
-
500 g de agua
-
2 pizcas de sal
-
aceite de girasol (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 piezas
Sód
325 mg
Białko
33 g
Kalorie
3840.9 kJ /
918 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MUNDO THERMOMIX VI
15 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Falafel de garbanzos
13h
Berenjenas con miso Al vacío
2h 45min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10h 5min
Sopa miso
40min
Smoothie de kale crudivegano
5min
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25min
Crema vegana de acelgas
30min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Crema de calabaza rostizada
1h 50min
Fattoush
30min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Tacos de lechuga
1h