Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek stroužek česneku
- 50 gramů slaniny, např. Anglické
- 15 gramů vepřového sádla
- 30 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička červené papriky, mleté
- 1000 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky zeleninové soli, nebo vegety
- 100 gramů klobásy, např. Ostravské, na kostičky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 konzerva černých fazolí, celých, konzervovaných, nebo červených fazolí, cca 400 gramů
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1007 kJ / 241 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolový guláš s klobásou
11u. 25min
Fazolková polévka
35min
Kedlubnová polévka
35min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Frankfurtská polévka
30min
Kulajda
40min
Koprová omáčka
20 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Zelňačka
25 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Čočková polévka
1h 35min