Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek stroužek česneku
- 50 gramů slaniny, např. Anglické
- 15 gramů vepřového sádla
- 30 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička červené papriky, mleté
- 1000 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky zeleninové soli, nebo vegety
- 100 gramů klobásy, např. Ostravské, na kostičky
- 100 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 konzerva černých fazolí, celých, konzervovaných, nebo červených fazolí, cca 400 gramů
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1007 kJ / 241 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Křenová polévka s bramborami
30 min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30 min
Zelňačka
25 min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Koprová polévka
20 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Fazolková polévka
35 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Frankfurtská polévka
30 min
Čočková polévka
1h 35 min