Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů másla
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 2 kostky zeleninového bujónu
- ½ čajové lžičky soli
- 2 kusy kedluben, cca 250 gramů, očištěných, nakrájených na kostky
- 2 kusy mrkví, 2 menší mrkve, cca 200 gramů, nakrájených na kostky
- 20 gramů rýže
- 50 gramů mléka
- čerstvé petrželky, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 Min
Krémová květáková polévka
30 Min
Pórkový krém
40 menit
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1j 10 menit
Drožďová polévka s pórkem
40 menit
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Fazolková polévka
35 Min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Cuketovo-rajčatová polévka
40 menit