Urządzenia i Akcesoria
Kedlubnová polévka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
10 gramů másla
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
1000 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu
-
½ čajové lžičky soli
-
2 kusy kedluben cca 250 gramů, očištěných, nakrájených na kostky
-
2 kusy mrkví 2 menší mrkve, cca 200 gramů, nakrájených na kostky
-
20 gramů rýže
-
50 gramů mléka
-
čerstvé petrželky na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
482 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Podzimní polévky
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Fazolková polévka
35 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Pórkový krém
40 min