
Urządzenia i Akcesoria
Kedlubnová polévka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
10 gramů másla
-
2 polévkové lžíce hladké mouky
-
1000 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu
-
½ čajové lžičky soli
-
2 kusy kedluben cca 250 gramů, očištěných, nakrájených na kostky
-
2 kusy mrkví 2 menší mrkve, cca 200 gramů, nakrájených na kostky
-
20 gramů rýže
-
50 gramů mléka
-
čerstvé petrželky na ozdobu
Wartości odżywcze na 1 porci
Kalorie
115 kcal /
482 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Podzimní polévky
11 Przepisów
Czechy
Czechy