Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sýrové knedlíčky
- 150 gramů mléka
- 40 gramů másla, na kousky, plus na vymazání
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky muškátového oříšku,nastrouhaného
- 80 gramů pšeničné krupice
- 1 vejce
- 30 gramů parmazánu, strouhaného
Kuřecí nudlová polévka
- 120 gramů žluté cibule, napůl
- 200 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, na kolečka (1 cm)
- 20 gramů oleje
- 1000 gramů vody
- 400 gramů filetů z kuřecích prsou, na kousky (2 cm)
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů vlasových nudlí
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1821 kJ / 436 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1 Std.
Kuřecí kuličky
25 min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 Min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1h 30min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1 Std.
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40 Min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 min
Frankfurtská polévka
30 min
Bramborový guláš
1 Std. 10 Min