Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 vajec, středních (53-63 gramů), chlazených
- voda, k dolití do 1 l
- 2 svazky čerstvého kopru, bez stonků
- 250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
5
gramů citrónového olivového oleje
lub 5 gramů olivového oleje - ½ čajové lžičky pepře, černého, celého
- ½ čajové lžičky soli
- 3 avokáda
- ½ čajové lžičky červeného pepře, celého
- 30 gramů směsi různých klíčků
- 6 plátků bílého chleba, toastového, opečeného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 24.7 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 435.2 mg
Alternatywne przepisy
Penne se slávkami
1h 5min
Brusinkové čatní
25min
Chřestový salát s mangem
35 min
Restované krevety
15 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Marinované krevety
1 godz. 10 min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 godz. 30 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Hovězí mini tartar
10 Min
Paštika z kachních jater
45 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25 min
Tatarský biftek
5 Min