Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů červené cibule, na osminy
- 800 gramů cukru krupice
- 4 bobkové listy
- 2 špetky mleté skořice
- 6 hřebíčků
- 100 gramů rozinek
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 200 gramů balzamikového octa
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 3974 kJ / 951 kcal
- Białko
- 3.13 g
- Węglowodany
- 230.75 g
- Tłuszcz
- 0.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1 Std. 40 Min
Holandská omáčka
15min
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 Min
Sorbet z mraženého ovoce
10 Min
Směs divokého koření
10 Min
Červená thajská kari pasta
15min
Meruňkový likér
25min
Okurkový relish
1h 30min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min
Mangové čatní
1h
Karlovarské knedlíky
50min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min