Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů červené cibule, na osminy
- 800 gramů cukru krupice
- 4 bobkové listy
- 2 špetky mleté skořice
- 6 hřebíčků
- 100 gramů rozinek
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 200 gramů balzamikového octa
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovací sklenice
- Kalorie
- 3974 kJ / 951 kcal
- Białko
- 3.13 g
- Węglowodany
- 230.75 g
- Tłuszcz
- 0.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bazalkové pesto
10min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2h 25 min
Sous-vide roastbeef
94 godz. 45 min
Frankfurtské bylinkové pesto
10min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Indická hořčice
15 min
Avokádová majonéza
15 min
Steaková omáčka
25min
Olivová tapenáda
5 min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2 godz. 5 min
Sladká chilli omáčka
25min