Urządzenia i Akcesoria
Miso kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
6177.5 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1579 kJ /
377.4 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
25.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
75.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 Min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 Min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 Min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Basil pesto
10 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3 Std. 35 Min