Urządzenia i Akcesoria
Miso kraut
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 168 godz. 20 min
900 g
Składniki
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
6177.5 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1579 kJ /
377.4 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
25.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
75.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Beef Casserole
40min
Sambhar (Vegetable Dhall)
Pas d’évaluation
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25min
Black sesame cream soup
15min
Rustic homemade tofu
24h 30min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Peanut butter and chocolate custard
15min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35min
Ciabatta olive sticks
2h 5min