Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di acqua
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- ½ cucchiaino di zucchero
- 70 g di patata cotta
- 150 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 pizzico di sale grosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4381 kJ / 1047 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 127.9 g
- Tłuszcz
- 51.1 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Focaccia primavera
3 godz.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pizzette
3 godz. 40 min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia al latte
6h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min