Urządzenia i Akcesoria
西班牙火腿炒葱油蚕豆
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
葱 切末4 根
-
姜 切丝1 片
-
西班牙火腿 切末30 克
-
蚕豆300 克
-
盐½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
597.4 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1302 kJ /
311.5 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny