Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de anís
- 2 hojas de gelatina
- 10 - 12 cerezas
- 100 g de agua
- 100 g de licor de anís
- cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 10 unidades
- Kalorie
- 739.8 kJ / 177 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa con albondiguillas
45 Min
Licor de caramelos
20 Min
Pasta con pollo en salsa de limón y albahaca con queso ricota
30 min
Filetes de ternera con salsa de fresas
30 min
Jarabe de agave
10 Min
Cóctel roscón de Reyes
5 Min
Cóctel de nieve
15 Min
Tartaletas de filo con fresas y queso de cabra
30 min
Cortezas de pollo
1 godz. 10 min
Cóctel Bellini
5 Min
Julepe de melocotón
2 godz. 10 min
Rosa de hojaldre y manzana
45 Min