Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1 Std. 15 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Huevos al horno sobre espirales de verduras
1h
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Chipirones, morcilla y manzana
1h
Salmón marinado con remolacha
48sa
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Manzanas rellenas de morcilla
40 Min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Arroz con bogavante
1h
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 min.