Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vino oloroso Pedro Ximénez
- 80 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1417 kJ / 339 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4h 15min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Salsa holandesa
15min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1 godz. 30 min
Steak tartare
30 Min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 Min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Salsa a la pimienta
20min