Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone
TM6 TM5 TM31

Tarta helada de crema de avellanas y mascarpone

4.4 (145 ocen)

Składniki

Base de galletas

  • 180 g de galletas maría (o napolitanas, digestive, etc.)
  • 75 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos

Relleno

  • 75 g de avellanas tostadas
  • 500 g de queso mascarpone
  • 60 g de azúcar glas
  • 400 g de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)

Wartości odżywcze
na 1 raciones
Kalorie
2869 kJ / 686 kcal
Białko
25.7 g
Węglowodany
37.1 g
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy