Urządzenia i Akcesoria
Profiterolky s hráškovým krémem
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
20 kusů
Składniki
Profiterolky
-
1075 gramů vody
-
25 gramů másla na kousky
-
1 špetka soli
-
90 gramů hladké mouky
-
2 vejce
Hráškový krém s parmazánem
-
30 gramů pistáciových oříšků, nesolených
-
100 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
70 gramů cibule na kousky
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
250 gramů mraženého zeleného hrášku
-
100 gramů vody
-
200 gramů ricotty
-
5 lístků čerstvé bazalky
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
14.4 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Romantika ve dvou
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Brak ocen
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 min
Sorbet z mraženého ovoce
10 min
Mandlová mouka
5 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 godz. 30 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Kešu krém
50 min
Kokosové máslo
5 min
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11 godz. 30 min
Pomerančový curd
35 min
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3 godz.
Jogurtový dresink
5 min