Urządzenia i Akcesoria
Italský velikonoční chléb
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 kusů
Składniki
-
40 gramů másla plus extra na vymazání
-
215 gramů mléka
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí
-
105 gramů cukru
-
450 gramů hladká mouka plus na poprášení válu
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
7 vajec
-
1 žloutek na potření
-
10 gramů cukrových krystalů
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
20.4 g
Kalorie
2104 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Světové Velikonoce
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
RAW malinovo-mandlová zmrzlina
12 godz.
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 godz.
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Směs koření dukkah
Brak ocen
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Brak ocen
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1 godz. 40 min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 godz. 40 min
Marocké jehněčí s kuskusem
Brak ocen
Čokoládové tiramisu s chilli
6 godz.
Banánové smoothie s arašídy a jogurtem
5 min
Sněhová malina milkshake
10 min