Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cibule, napůl
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 300 gramů hovězí zadní plece, na kostky (2–3 cm)
- 75 gramů anglické slaniny, na proužky (1 cm)
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů mrkve, oloupané, na kousky (2 cm)
- 200 gramů červeného vína
- 150 gramů vody
- ½ čajové lžičky mořské soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 svazek bylinek (bobkový list, tymián a petržel)
- 100 gramů žampiónů, na plátky
- 1 - 2 čajové lžičky kukuřičného škrobu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Białko
- 42.2 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 Std. 20 Min
Restované hovězí s caponatou
45min
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Restované krevety
15min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Klasický maďarský guláš
1h 45min