Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
4 oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
10 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19 mg
Białko
1 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Brak ocen
Mulled Wine
15 min
Sugar Glaze
5 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 godz. 10 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Croquembouche
3 godz. 30 min
Chocolate Souffles
50 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48 godz.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Baguettes
3 godz. 45 min