![Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/440a6506-5548-4aeb-a9c8-74f68146e8bf/Derivates/53fd4cfd-7b3b-4797-9b26-eaa0a0b9e8cf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 2 oz cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 2 oz passion fruit purée
- 1 oz glucose (see Tip)
-
4
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
lub 4 oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
10 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 10 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
lub 6 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 19 mg
Alternatywne przepisy
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2 Std.
Dragon Deviled Eggs
2hod. 30min
Cranberry Jelly
40min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1 godz. 30 min
Green Glow Cucumber-Pear Juice
5min
Fig and Apricot Jam
40min
Klondike Bars
8h 45 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Strawberry Almond Gelato
12h 20min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Buttercream Frosting
5min