Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Chocolate Pudding Filling
-
5 ½
oz Valrhona chocolate, dark chocolate 70% (see Tip)
lub 5 ½ oz dark chocolate 70%, high quality chips or chunks - 7 oz whole milk
- 1 ½ oz sugar
- 2 tbsp cornstarch
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 oz unsalted butter, in pieces
Caramel Filling
- 5 ½ oz sugar
- 4 ½ oz unsalted butter, cold in 1 cube
- 36 oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch salt
- 5 oz whipping cream
Rolling and Assembly
- ripe mango, thinly sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2536 kJ / 606 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 68 mg
Alternatywne przepisy
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Tiramisu
5h 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15 min
Individual Pineapple Cheesecakes
3 Std. 50 Min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Fruit Tart
2 godz. 40 min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min