Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 100 g mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de azúcar
- 8 g de azúcar vainillado
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 10 g de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- 160 g de harina de repostería
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 36.2 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 91.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1h 30 min
Bizcocho Victoria
1 godz. 10 min
Bizcocho de vainilla
1 Std.
Tarta de chocolate blanco con frambuesa y frutos rojos
2h 50 min
Limonada
5 Min
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1 godz. 10 min
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1 Std.
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50 min
Brownie con nueces
1h 30 min
Tortitas americanas esponjosas
30 min
Coulant de chocolate
25min