Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů vlašských ořechů
- 350 gramů hladké mouky
- 300 gramů krystalového cukru
- 2 vejce
- 60 gramů slunečnicového oleje
- 1 ½ čajové lžičky jedlé sody
- 1 čajová lžička skořice
- 20 gramů kakaa
- 500 gramů mléka
- 150 gramů švestkových povidel
- 100 gramů rozinek
- 20 gramů moučkového cukru, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 106 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trojbarevná bábovka
1 Std. 35 Min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2h 5min
Piškotová máslová bábovka
1 Std. 30 Min
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1 Std. 30 Min
Dvoubarevné řezy s tvarohem
1h
Vláčná bábovka s majonézou
2h
Vláčný kořeněný perník se zlatým sirupem
1h
Kynutá bábovka s polevou
2 Std. 50 Min
Rychlý rebarborový koláč
50min
Skořicoví minišneci na špejli
1 Std. 30 Min
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2h 10min
Mazanec
2hod. 15min