Wersje kompatybilne
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 260 gramů sladkého vína
- 2 špetku soli
- 200 gramů smetany ke šlehání, 30% tuku
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 4 plátky hovězí svíčkové (cca 600 gramů), výška 2-3 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Białko
- 32.4 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 40.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Tatarský biftek
5 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 godz. 20 min
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Penne se slávkami
1h 5min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15min
Treska na thajský způsob
2h 40 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1h 5min