Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 plátky chleba
- 4 polévkové lžíce hořčice, plnotučné
- 50 gramů pečiva, bílého, staršího, na kousky
- 4 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů oleje
- 1 cibule, na kolečka
- 2 polévkové lžíce červené papriky, sterilované
- 4 nakládané okurky, na plátky
- petržel, čerstvá, jen lístky, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 4 kusy
- Kalorie
- 5796 kJ / 1380 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 159 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Gulášová polévka
1 Std. 5 Min
Vepřenky
25 Min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1ωρ. 10 λεπτ.
Frankfurtská polévka
30 λεπτ.
Sladké broskvové podmáslí
10 min
Gulášová polévka s balzamikem
1 Std. 30 Min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min
Čokoládový puding
15 Min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Okurkový salát
5 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1ωρ. 10 λεπτ.