Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 490 gramů mléka
- 200 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře, plus podle chuti
- 100 gramů cibule, napůl
- 100 gramů slaniny, na kostky
- 20 gramů oleje, plus na smažení
-
200
gramů lesních hub, čerstvých
lub 200 gramů žampiónů - mletý kmín, podle chuti
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 20 kusů
- Kalorie
- 7447 kJ / 1773 kcal
- Białko
- 75 g
- Węglowodany
- 181 g
- Tłuszcz
- 84 g
- Błonnik
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny s tuňákem
40min
Houbové karbanátky
25min
Houbové quinotto
30min
Chřestová polévka se šunkou Serrano
35min
Zeleninová bábovka
1h 45 min
Žampiónová krémová polévka
20min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Farfalle v italských barvách
30min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1u. 30min
Pizza na 2 plechy se základní omáčkou a sýrem
1h 50 min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1u.
Bramboráky se zelím a slaninou
20min