Speckrosen

Speckrosen

4.5 114 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Stück

Składniki

Teig
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Wasser
    150 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Zucker
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Öl
    25 g
Kräuterbutter und Fertigstellung
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Basilikum abgezupft
    3 Stängel
  • Salz
    1 TL
  • Bacon
    12 Scheiben

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 108 mg
Białko 5 g
Kalorie 889 kJ / 213 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...