Lachszopf mit Dillcreme

Lachszopf mit Dillcreme

4.3 191 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen

Składniki

  • Dill abgezupft
    1 Bund
  • Ricotta
    250 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Räucherlachs grob zerzupft
    300 g
  • Pizzateig, aus dem Kühlregal
    1 Pck.
    1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 16 g
Kalorie 983 kJ / 235 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...