
Urządzenia i Akcesoria
Lachszopf mit Dillcreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft1 Bund
-
Ricotta250 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Räucherlachs grob zerzupft300 g
-
Pizzateig, aus dem Kühlregal1 Pck.
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
235 kcal /
983 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

High five
7 Przepisów
Niemcy
Niemcy