Lachszopf mit Dillcreme
TM6 TM5

Lachszopf mit Dillcreme

4.3 (176 ocen)

Składniki

  • 1 Bund Dill, abgezupft
  • 250 g Ricotta
  • 1 TL Zitronensaft
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 300 g Räucherlachs, grob zerzupft
  • 1 Pck. Pizzateig, aus dem Kühlregal
    lub 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
983 kJ / 235 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy