Lachszopf mit Dillcreme

Lachszopf mit Dillcreme

4.3 183 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen

Składniki

  • Dill abgezupft
    1 Bund
  • Ricotta
    250 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Räucherlachs grob zerzupft
    300 g
  • Pizzateig, aus dem Kühlregal
    1 Pck.
    1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 235 kcal / 983 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...