Urządzenia i Akcesoria
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
502 mg
Białko
11 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1 godz. 20 min
Cheeseburger-Auflauf
2 godz. 30 min
Wickelbrot mit grünem Spargel und Speck
2 godz. 45 min
Caprese-Baguette
14 godz.
Rauchige Frischkäse-Bällchen
1 godz. 20 min
Cheese Fries
45 min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 godz. 20 min
The-German-Hot-Dog
35 min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Garlic-Cheese-Bread
2 godz. 30 min
Pizza Big-Mac-Style
1 godz. 30 min
Flammkuchen-Brezeln
50 min