Zupfbrot mit Camembert-Kern

Zupfbrot mit Camembert-Kern

4.0 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    170 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe grob zerbröselt
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    330 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    15 g
  • Camembert rund
    250 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 502 mg
Białko 11 g
Kalorie 1379 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...