Urządzenia i Akcesoria
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
502 mg
Białko
11 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soul Food
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 Min
Neapolitanische Calzone
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1 Std. 20 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Cheeseburger-Auflauf
2 Std. 30 Min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 Min
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2 Std. 20 Min
One Pot Mac and Cheese
25 Min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2 Std.
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1 Std. 20 Min
Holländische Käse-Eier
40 Min
Pizza Big-Mac-Style
1 Std. 30 Min