
Wersje kompatybilne
Purée de veau toute douce - à partir de 12 mois
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pour 250 g (2 petits pots)
- 200 g d'eau
- 150 g de patate douce coupée en morceaux
- 50 g de viande de veau dénervée, en morceaux
- 10 g de beurre
Pour 750 g (6 petits pots)
- 350 g d'eau
- 450 g de patate douce coupée en morceaux
- 150 g de viande de veau dénervée, en morceaux
- 15 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 121 kcal / 512 kJ
- Białko
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Błonnik
- 2.2 g