Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)
TM6 TM5

Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)

4.1 (160 ocen)

Składniki

  • 100 g di acqua calda (non bollente)
  • 6 uova
  • 250 g di zucchero
  • 100 g di olio di semi di mais + q.b.
  • 100 g di cacao amaro in polvere
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
  • 1000 g di acqua
  • zucchero a velo, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1615 kJ / 386 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
50.5 g
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy