Urządzenia i Akcesoria
義式杏仁餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
24 塊
Składniki
-
油 少許,塗抹用
-
蛋白2 顆
-
蜂蜜2 茶匙
-
海鹽1 小撮
-
杏仁粉 (詳見要訣)180 克
-
細砂糖150 克
-
綜合果乾 (例如:杏乾,櫻桃乾,李子乾)100 克
-
綜合整粒堅果 (例如:開心果,杏仁,榛果)100 克
-
冰糖粉 適量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
24 mg
Białko
3 g
Kalorie
494 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鈴聲響叮噹
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan