Urządzenia i Akcesoria
Fruktkaker
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 porsjoner
Składniki
Deig
-
mandler, blansjerte60 g
-
kokosmel pluss ekstra til dryssing60 g
-
pilerotmel80 g
-
bokhvetemel (se tips)140 g
-
smør, usaltet avkjølt, pluss ekstra til smøring160 g
-
finkornet sukker50 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
vann50 g
-
eggeplomme2
Fruktfyll
-
eple, type Granny Smith skrelt, delt i biter1
-
mørkt brunt sukker, mykt40 g
-
tranebær, tørkete100 g
-
rosin100 g
-
rosin, korinter50 g
-
sitrusskall, kandisert30 g
-
blåbær, tørkede40 g
-
sitron skall og saft½
-
appelsin skall og saft½
-
kanel, malt1 ts
-
nellik, malt¼ ts
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
brandy60 g
-
pilerotmel til dryssing
-
pilerotmel for dusting
-
egg pisket, til pensling½
-
egg pisket, til pensling½
-
melis til dryssing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
14.2 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
725.7 kJ /
172.8 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min