Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrie kakebiter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porsjoner
Składniki
Smørkake
-
smør, usaltet delt i biter, pluss ekstra til smøring120 g
-
helmelk80 g
-
glutenfri melblanding (se tips)170 g
-
finkornet sukker120 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)2 ½ ts
-
egg2
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 ts
Glasur
-
melis400 g
-
kakaopulver (glutenfri)50 g
-
helmelk150 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
Sammensetting
-
fløte80 g
-
syltetøy (alle typer) valgfritt(se tips)2 ss
-
kokosnøtt, tørr, usøtet150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
95.2 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1934.4 kJ /
460.6 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
60.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min