Glutenfri havrekjeks

Glutenfri havrekjeks

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
24 porsjoner

Składniki

  • smør delt i biter
    130 g
  • vann
    2 ss
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • sirup
    2 ss
  • salt
    ¼ ts
  • natron
    1 ts
  • quinoaflak
    100 g
  • brunt rismel (se tips)
    70 g
  • grønt bananmel (se tips)
    40 g
  • rårørsukker
    120 g
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 104.2 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 528.9 kJ / 125.9 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie