Cobbler med varme bær

Cobbler med varme bær

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porsjoner

Składniki

  • bær, blandede, frosne (see Tips)
    500 g
  • sitronsaft
    1 ss
  • rårørsukker pluss ekstra til dryssing
    140 g
  • pære skrelt, uten kjerne og delt i skiver (se tips)
    1
  • bær, blandede, ferske (se tips)
    200 g
  • hvitt rismel (se Tips)
    80 g
  • potetstivelse
    60 g
  • pilerotmel
    20 g
  • glutenfritt bakepulver (se Tips)
    1 ts
  • salt
    ⅛ ts
  • smør, usaltet myknet og delt i biter
    40 g
  • helmelk
    60 g
  • egg
    1
  • mascarpone til servering (valgfritt)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 158.5 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 1319.8 kJ / 314.2 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 54.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie