Frittata med scampi

Frittata med scampi

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porsjoner

Składniki

  • olivenolje pluss ekstra til smøring
    2 ss
  • vann
    500 g
  • squash (ca. 2), delt i avlange skiver (se tips)
    150 g
  • baby spinat, fersk
    120 g
  • scampi, rå, medium størrelse, skrelt (ca. 12), tarm fjernet, med haler
    180 g
  • vårløk delt i biter
    3
  • hvitløksfedd
    2
  • egg
    6
  • kremfløte, 35 % fett
    120 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    2 klyper
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister
  • dill, fersk kun blader
    2 kvister
  • brønnkarseblader til pynt
  • frisésalat eller salat etter ønske, til pynt
  • sukkerertspirer til pynt
  • kapersbær, syltet skylt og drenert (valgfritt)
    1 ss
  • fetaost, laget på kumelk delt i biter (se tips)
    100 g
  • sitron delt i båter, til servering
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 681.5 mg
Białko 19.6 g
Kalorie 1318.8 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie