Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di mandorle, pelato
- 300 g di acqua
- 6 - 10 datteri denocciolati, secchi
- 1 punta di coltello di vaniglia in polvere (opcjonalnie)
- 1 punta di coltello di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- 60 g di fiocchi d'avena, fini
- 100 g di succo d'arancia appena spremuto (vedi variante)
- frutti di bosco misti, freschi (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1453 kJ / 348 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 8 g