
Urządzenia i Akcesoria
Porridge alle mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 porzione
Składniki
-
di mandorle pelato50 g
-
di acqua300 g
-
datteri denocciolati secchi6 - 10
-
di vaniglia in polvere (opcjonalnie)1 punta di coltello
-
di cannella in polvere1 punta di coltello
-
di sale1 pizzico
-
di fiocchi d'avena fini60 g
-
di succo d'arancia appena spremuto (vedi variante)100 g
-
frutti di bosco misti, freschi (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
348 kcal /
1453 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Scopri le ricette
16 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria