真空慢煮药材鸡

真空慢煮药材鸡

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 全鸡腿 去骨 (约2个全鸡腿)
    500 克
  • 10 克
  • 绍兴花雕酒
    10 克
  • 枸杞 浸软
    10 克
  • 蜂蜜
    10 克
  • 新鲜姜片
    4 片
  • 红枣 去籽
    8 粒
  • 当归
    4 片
  • 额外准备以浸没真空袋
    1200 克
  • 柠檬汁
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 49 g
Kalorie 1686 kJ / 403 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...