Urządzenia i Akcesoria
Glutenfrie pepperkaker
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 stykker
Składniki
Pepperkaker
-
mandler, blansjerte100 g
-
kandisert ingefær, i sirup drenert, behold 30 g syrup100 g
-
smør, usaltet i terninger90 g
-
lyst brunt sukker110 g
-
egg, stort (63-73 g)1
-
glutenfri melblanding, hvit pluss ekstra til dryssing350 gram
-
havsalt1 klype
-
xanthan gum½ ts
-
glutenfritt bakepulver½ ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
nellik, malt¼ ts
Royal Icing
-
sukker125 g
-
eggehvite fra medium stort egg (se tips)1
-
sitronsaft1 ts
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
39 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
410 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri jul
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min