Urządzenia i Akcesoria
Jahodovo-broskvový dort
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
12 kusů
Składniki
Piškot
-
4 vejce
-
120 gramů cukru
-
180 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
Náplň a dokončení
-
10 plátků želatiny bílé
-
80 gramů cukru
-
400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
500 gramů polotučného tvarohu
-
40 gramů citrónové šťávy
-
1 konzerva broskví okapaných (hmotnost okapaných broskví 450 gramů)
-
300 gramů třešňové šťávy
-
1 balíček dortového želé, neslazeného, červeného
-
500 gramů jahod na čtvrtky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
11 g
Kalorie
1473 kJ /
352 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tvaroh
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Dort s máslovým krémem
1 godz. 45 min
Velikonoční bezé koláč
2 godz.
Čokoládová Šarlotka
6 godz. 20 min
Mřížkovaný koláč s lískovými ořechy
3 godz. 15 min
Pudingovo-mandlové řezy
2 godz. 30 min
Čokoládový koláč v páře
1 godz. 30 min
Cheesecake s lesním ovocem
3 godz.
Zázrak z jednoho vejce
2 godz. 30 min
Horká čokoláda (bez laktózy)
15 min
Moka dort
2 godz. 50 min
Čokoládová roláda
6 godz. 30 min
Borůvkový dort s mascarpone
3 godz. 10 min