Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Piškot
- 4 vejce
- 120 gramů cukru
- 180 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
Náplň a dokončení
- 10 plátků želatiny, bílé
- 80 gramů cukru
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 500 gramů polotučného tvarohu
- 40 gramů citrónové šťávy
- 1 konzerva broskví, okapaných (hmotnost okapaných broskví 450 gramů)
- 300 gramů třešňové šťávy
- 1 balíček dortového želé, neslazeného, červeného
- 500 gramů jahod, na čtvrtky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Borůvkový dort s mascarpone
3 Std. 10 Min
Mrkvový dort (Moehrentorte)
2h
Broskvový dort
12 Std. 35 Min
Barevné ovocné řezy
1h 10min
Banánový dort s vaječným likérem
11 Std. 40 Min
Piškotový dort s krémem mascarpone
1h 40min
Řezy Tiramisu
1 Std.
Maková bábovka s citrónovou polevou
2h
Letní ovocný dort
12 Std. 35 Min
Kávovo-čokoládový tvarohový koláč
9 Std. 40 Min
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min
Panna cotta dort s jahodami
6 godz. 30 min