Urządzenia i Akcesoria
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
black rice rinsed9 oz
-
squid rings, raw (approx. 8 tubes)8 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
fish stock16 oz
-
salt to taste1 tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined12 oz
-
red bell pepper quartered, thinly sliced4 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
paprika to taste½ tsp
-
fresh parsley to garnish
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850 mg
Białko
19 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Artichokes Romana
50 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Pea Soup
30 min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45 min
Spring Pea Green Soup
15 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min