Urządzenia i Akcesoria
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
black rice rinsed9 oz
-
squid rings, raw (approx. 8 tubes)8 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
fish stock16 oz
-
salt to taste1 tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined12 oz
-
red bell pepper quartered, thinly sliced4 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
paprika to taste½ tsp
-
fresh parsley to garnish
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850 mg
Białko
19 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Lentil and spinach soup
50 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min