Urządzenia i Akcesoria
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
black rice rinsed9 oz
-
squid rings, raw (approx. 8 tubes)8 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
fish stock16 oz
-
salt to taste1 tsp
-
large shrimp, raw, peeled, deveined12 oz
-
red bell pepper quartered, thinly sliced4 oz
-
unsalted butter cubed1 oz
-
paprika to taste½ tsp
-
fresh parsley to garnish
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850 mg
Białko
19 g
Kalorie
1456 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Greek Lentils and Rice
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Blue Cheese Soufflés
45 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Tuna Tartare
40 min
Angel Berry Trifle
30 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min