Urządzenia i Akcesoria
Gresskar- og eplekake med havregryn og rosiner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
16 stykker
Składniki
Kake
-
solsikkeolje til smøring
-
pekannøtter50 g
-
gresskarkjøtt delt i biter (3 cm)300 g
-
kokeepler skrelt, kjerne fjernet, delt i fire200 g
-
havregryn150 g
-
rosin100 g
-
lyst brunt sukker380 g
-
solsikkeolje150 g
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt½ ts
-
nellik, malt1 klype
-
egg, medium5
-
hvetemel200 g
-
bakepulver1 ts
Topping
-
sukker240 g
-
smør, usaltet mykt50 g
-
kremost (se tips)60 g
-
sitronsaft10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
6 g
Kalorie
1781 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gresskar
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Vegansk kokosnøttkake
Brak ocen
Schiacciata (dessertpizza)
Brak ocen
Scones med frukt
30 min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Brak ocen
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Brak ocen
Appelsinkake med krydret sirup
Brak ocen
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Brak ocen
Sukkerfritt bananbrød
1 godz. 15 min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Brak ocen
Søtpotet Donuts
Brak ocen
Gulrot- og eplekake
1 godz. 30 min