Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'amandes effilées
- 100 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2003.3 kJ / 478 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre orange-épices de Noël
2h
Sucre pomme-confiseries au caramel
2h 15min
Glögg
35 min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5min
Sucre pistache
5min
Sucre citron-cardamome
2h
Prunes vapeur (200-400 g)
20 min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3h
Nectar de fraise
5min
Sucre à la fraise tagada
5min
Frozen margarita
2 godz. 10 min