Urządzenia i Akcesoria
Cereal and fruit purée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
20 g rolled wholemeal cereal flakes, or semolinacereal grains20 g
-
fruit cut in pieces100 g
-
water90 g
-
rapeseed oil (5 g)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Białko
4 g
Kalorie
654 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon and Veg
35min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Whole Milk Cereal Purée
20min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Vegetable-potato-meat purée
35min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Fruit Ice Cream
5min
Fruit nectar
10min
Cereal and fruit purée
20min
Cereal Fruit Pulp
20min
Béchamel sauce
15min