![Pavlova Pavlova](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B983C490-5D44-4ECF-B1ED-DD1389559424/Derivates/0C5675D0-80C0-42D5-B28E-A0718FDAA8A0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 220 g di zucchero
- 110 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 cucchiaino di aceto
Decorazione
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di frutta mista fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Crumble al cioccolato bianco, mango e lime
2 Std. 45 Min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 godz.
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Burro mediterraneo
5h 20min
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Mini pavlove
2h 30min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.