Urządzenia i Akcesoria
Pavlova
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 porzioni
Składniki
Base
-
220 g di zucchero
-
110 g di albumi (3 albumi circa)
-
1 cucchiaino di aceto
Decorazione
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
200 g di frutta mista fresca
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.2 g
Kalorie
866 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 godz.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Mini flan parisienne
9 godz.
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 godz.
Baklava
1 godz. 30 min
Pavlova ai frutti di bosco
5 godz. 30 min
Crema al caramello salato
1 godz. 10 min