Urządzenia i Akcesoria
Pavlova
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 porzioni
Składniki
Base
-
220 g di zucchero
-
110 g di albumi (3 albumi circa)
-
1 cucchiaino di aceto
Decorazione
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
200 g di frutta mista fresca
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2.2 g
Kalorie
866 kJ /
207 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buon compleanno
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Salsa tartara
10 Min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 Min
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Éclair alla crema di limone
4 Std.
Frozen yogurt al tè verde e mango
8 Std. 20 Min
Crème caramel cocco e banana
5 Std.
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40 Min