![Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine) Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20385117-B6DC-405E-B958-9BFD4AB30108/Derivates/280CD1F0-083C-4C22-B848-7989BC773146.jpg)
Wersje kompatybilne
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300
g di succo d'uva
lub 300 g di succo di frutta ciliegie - 60 g di amido di tapioca (vedere consiglio)
-
1000
g di frutti rossi misti freschi
lub 1000 g di frutti rossi misti freschi, congelati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 393 kJ / 94 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Clafoutis alle ciliegie
2h 30min
Praline di frutta secca al cioccolato, cocco e pistacchio (di Mirko Ronzoni)
30 min
Gelato all'avocado
4h 15min
Naan al coriandolo
1h 15min
Smoothie Bowl alla barbabietola
15 min
Chicchi di caffè
1h 15min
Smoothie yogurt e frutti rossi
10 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5 Std.
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Avocado cheesecake
3h 30min
Frullato tiepido di barbabietola
20 min