Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
TM5 TM6

Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)

3.0 (2 oceny)

Składniki

  • 300 g di succo d'uva
    lub 300 g di succo di frutta ciliegie
  • 60 g di amido di tapioca (vedere consiglio)
  • 1000 g di frutti rossi misti freschi
    lub 1000 g di frutti rossi misti freschi, congelati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
393 kJ / 94 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy