Urządzenia i Akcesoria
Risi e bisi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
35 gramů parmazánu
-
900 gramů zelených fazolových lusků
-
900 gramů vody
-
2 kostky zeleninového bujónu
-
2 čajové lžičky soli
-
120 gramů cibule napůl
-
50 gramů slaniny pancetty
-
50 gramů másla
-
3 polévkové lžíce olivového oleje
-
60 gramů hrášku, zeleného, mraženého
-
200 gramů rýže propláchnuté
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
2 polévkové lžíce petrželové natě
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
14.9 g
Kalorie
2310 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italské menu
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Jahodovo-pistáciové parfaits s bílou čokoládou
Brak ocen
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Brak ocen
Mléčné bulky s datlemi
1 godz.
Bazalkovo-hořčičný dip
20 min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 godz. 45 min
Červená thajská kari pasta
15 min
Americké pečené fazole
Brak ocen
Řeřichová vitalita
5 min
Medovo-fíková zmrzlina s kozím sýrem
13 godz.
Středomořský zeleninový pekáč
50 min
Caponata
30 min
Medovo – ořechový chléb
3 godz. 50 min